Inchiriere standuri

Standul este cartea de vizita a fiecarui expozant, indiferent de tipul manifestarii expozitionale la care participa. Pentru ca prezenta dumneavoastra la Targul de Turism al Olteniei sa fie una benefica, va oferim posibilitatea de a alege tipul de stand dorit, adaptabil pentru necesarul afacerii dumneavoastra.

CHIRIE STAND AMENAJAT: 32 Euro + TVA/m²

CHIRIE SPATIU NEAMENAJAT: 28 Euro + TVA/m²

STANDURILE AMENAJATE INCLUD:

– Pereti pe contur (cu exceptia laturilor libere);
– Mocheta;
– Cos de gunoi;
– Spoturi luminoase;
– Pazie pe o latura libera inscriptionata cu numele firmei;
– Conexiune electrica cu 220 V;
– Standul are in dotare o masa si 2 scaune.

Inchiriere mobilier si instalatii electrice

Pe langa constructia propriu-zisa a standului, modul in care acesta este mobilat si utilat joaca un rol esential. Va punem la dispozitie o gama variata de mobilier potrivit pentru orice tip de stand, dar si utilitatile necesare, astfel incat activitatea dumneavoastra pe parcursul zilelor de expozitie sa decurga fara cusur.

De la clasic la modern – scaune, mese, desk-uri, vitrine, etajere, dulapioare, toate pot fi prezente in standul dumneavoastra in cel mai scurt timp. In plus, decoratiunile – printuri de mari dimensiuni, mesh-uri, litere volumetrice si instalatiile electrice si sanitare – lampi, spoturi, reflectoare, panouri electrice, bransamente vor veni in completarea necesitatilor dumneavoastra.

Reclama in centrul expozitional

Va doriti ca mesajul dumneavoastra sa ajunga la publicul tinta? Utilizand serviciile de publicitate oferite, veti avea garantia ca factorii de decizie implicati in domeniu vor identifica afacerea dumneavoastra ca fiind printre cele reprezentative.

Indiferent de spatiul dorit, bannerele, flyerele, catalogul expozitional, reprezinta cheia publicitatii directionate. Prin intermediul nostru, veti avea acces la servicii de publicitate, tehnoredactare si tipografie asigurate la un inalt nivel de calitate.

Distribuire materiale promotionale (flyere, catalog targ)

Flyere, brosuri, cataloage sau reviste, materiale de prezentare cu oferte promotionale – toate acestea pot fi distribuite in cadrul manifestarilor expozitionale pe teritoriul Centrului Multifunctional.

Fie ca doriti sa fie amplasate la punctele INFO sau distribuite de catre promoterii dumneavoastra, materialele promotionale vor ajunge cu siguranta la persoanele interesate.

Inchiriere sali de conferinta (4 sali de 100 locuri fiecare)

Pe perioada Targului echipa noastra va ofera asistenta si consiliere in ceea ce priveste organizarea de conferinte, intalniri de afaceri, evenimente, training-uri, workshop-uri sau prezentari.

Va punem la dispozitie cele patru sali de conferinta ale Centrului Multifunctional: Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu, Marin Sorescu si Adrian Paunescu, au o capacitate de 125 de locuri fiecare si sunt dispuse la etajul 2, beneficiind de foaier pentru organizarea coffee break, toate in proximitate si facilitati tehnice complementare necesare.

Difuzare spot radio la statia targului

Fie ca sunteti expozant sau vreti doar ca afacerea d-voastra sa fie cunoscuta in intreaga Regiune a Olteniei, pe parcursul celor 3 zile de expozitie va oferim posibilitatea ca spotul d-voastra promotional sa fie auzit de toti participantii prin difuzarea la statia radio a Centrului Multifunctional.

Hostess

Pentru ca evenimentul dumneavoastra sa beneficieze de o cat mai buna promovare, va punem la dispozitie o echipa specializata in servicii de hostess, al carui personal este recunoscut pentru excelentele abilitati de comunicare, pentru eleganta, amabilitatea si profesionalismul de care dau dovada la fiecare eveniment.