Expozanti

Ajuns la cea de-a 5-a editie, Targul de Turism al Olteniei ramane locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte turistice de vacanta.

Programul de marketing pentru editia a 5-a a acestui eveniment este foarte generos: reclama la 4 radiouri, mash-uri, panotaje stradale, flyere. Totul pentru a merge la sigur.

Targul de Turism al Olteniei este ocazia perfecta pentru a socializa cu persoane care fac parte din aceeasi industrie cu tine sau din alta asemanatoare, gasindu-ti, astfel, nu doar potentiali clienti, ci si parteneri de incredere.

Cum sa valorificati participarea firmei la targ

Targurile sunt oportunitati excelente pentru promovare, deoarece alatura clienti in cautare de firme, cu firme in cautare de clienti. Mai mult de atat, in cadrul targurilor se pun adesea bazele unor parteneriate durabile intre firme, avantajoase pentru ambele parti.

Pentru a profita din plin de participarea la un targ, si nu doar a o bifa, recomandam sa tineti cont de urmatoarele trei aspecte:

1. Concepeti un stand atractiv

In timpul targului, standul este materializarea brandului. De aceea, e esential sa fie cat mai reprezentativ. Un banner, un roll-up sau un spider reusesc sa comunice eficient cu ce se ocupa firma, permitand etalarea tuturor informatiilor care conteaza si cresc vizibilitatea standului, iar odata cu ea sansele de a atrage vizitatori.

Asigurati-va ca aceste materiale respecta in totalitate stilul brandului, de la culorile alese, pana la mesajul textelor. Tratati standul ca pe o vitrina. Tineti cont de serviciile pe care le presteaza firma si folositi-va intr-o maniera creativa de produsele comercializate, pentru a transmite cat mai simplu potentialilor clienti ce le poate oferi.

E important ca standul sa reflecte, pe langa elementele de stil ale brandului, precum in cazul materialelor printate, si personalitatea acestuia, prin decorul ales.

2. Oferiti materiale promotionale utile

Cel mai bun mod de a multumi vizitatorilor pentru atentia acordata este de a le oferi ceva in schimb. Articolele promotionale, personalizate cu logo-ul firmei, sunt o solutie excelenta, fiindca ii ajuta pe cei care le-au primit sa isi aminteasca de firma dupa finalizarea evenimentului, poate chiar ori de cate ori le folosesc.
Tocmai de aceea, este esential ca articolele sa fie utile sau interesante, pentru a fi utilizate cat mai des sau apreciate. O sacosa primita in dar la un targ poate avea o utilitate crescuta chiar si pe durata evenimentului, fiindca in aceasta se pot depozita pliantele colectate de la standuri.

3. Fa echipa remarcata

Am vorbit de amenajarea standului si de articole, dar sa nu uitam de echipa. Un comportament binevoitor, dornic sa ofere informatii si sprijin, manifestat de echipa de la stand, valoreaza enorm. Alegerea unor persoane sociabile si instruite in domeniu, precum si un training in prealabil pot influenta in bine perceptia asupra brandului.

Pe langa comportament si expertiza, mai conteaza spiritul de echipa si apartenenta la brand. Tricouri in culoarea brandului, decorate cu logo si un mesaj prin care se incurajeaza solicitarea detaliilor, cuplate cu ecusoane personalizate, purtate de fiecare membrul al echipei, ilustreaza profesionalism. Mai mult de atat, intr-un spatiu competitiv precum cel al targurilor, o imbracaminte care iese in evidenta ajuta la identificarea echipei de catre potentialii clienti si de catre ceilalti membri.

Targurile, fie de turism, fie de alt tip, sunt ocazii ideale pentru etalarea serviciilor sau produselor, fiindca se adreseaza unui public dornic sa le descopere. O participare de succes presupune mai mult decat un stand decorat cu teancuri de pliante. Inseamna, printre altele, o prezenta in conformitate cu brandul, o echipa proactiva si cadouri pentru vizitatori.

Beneficii

Servicii

Calendarul activitatilor

Inscriere ca expozant la TTO In functie de spatiul disponibil. Pentru detalii, contactati Organizatorul.
Constructie/Amenajare standuri pe spatiul interior 04 martie – 05 martie 2020
Desfasurarea expozitiei TTO 2020 06-08 martie 2020
Dezafectare/demontare standuri si scoaterea exponatelor 08 martie 2020 (intre orele 18:00-21:00)

Daca si tu vrei sa afli mai multe informatii despre participarea la Targul de Turism al Olteniei, te rugam sa ne contactezi!

Profilul de expozant

TOUROPERATORI SI AGENTII DE TURISM

Touroperatori
Agentii de turism

SERVICII DE CAZARE

Hoteluri / lanturi hoteliere
Pensiuni turistice, vile si case de vacanta
Bungalouri, cabane turistice
Locatii team-buildinguri

ORGANIZATII SI ASOCIATII DE TURISM

Organizatii si asociatii de turism regionale
Organizatii si asociatii de turism nationale

ATRACTII TURISTICE

Muzee, teatre si alte institutii culturale
Cetati/Castele
Podgorii de vin
Sanatorii balneare /spa-uri
Parcuri si cluburi de agrement

SERVICII DE TRANSPORT

Companii aeriene
Companii transport rutier
Agentii ticketing transport
Inchirieri auto

SERVICII IT SI SOFTWARE IN TURISM

Software pentru restaurant, hoteluri si agenti
Sisteme rezervari on-line
Sisteme plati on-line
Echipamente GPS

GADGET-URI

Foto compacte si accesorii
Camere video si sport
Accesorii foto – video
Ceasuri electronice

ALTE SERVICII IN TURISM

Banci
Companii de asigurari
Oferte imobiliare in turism
Firme de investitii si consultanta in turism si industria hoteliera
Francize hoteliere / turism

RULOTE

Autorulote
Case mobile
Accesorii

ACCESORII DE VACANTA

Genti de voiaj
Trolere
Accesorii pentru vacanta de vara (inotatoare, masca diving, minge plaja, placa, etc.)
Accesorii pentru vacanta de iarna (borsete, rucsac, , bete telescopice, termos, busola compas, etc.)
Echipamente de vacanta pentru masina (Cutii portbagaj, Bare transversale, Suport biciclete, Cos pentru bagaje, Suport schi si snowboard )

EDUCATIE / TRAINING / CARIERE

Companii de trainning in turism
Agentii de recrutare personal in turism

MEDIA

Reviste de profil
Literatura de specialitate, harti si ghiduri
Portaluri web de turism

AFLA MAI MULTE

EXPOZANTI 2020

INSCRIE-TE!

FORMULAR ONLINE